Anlık Bildirim

iOS 12'de 2018 model iPad'e dair yeni ipuçları bulundu

Apple'ın yeni nesil iPad modeli, tablet sınıfının yeni lideri olmaya geliyor. Ünlü bir geliştirici, yeni nesil iPad'de Animojilere rastladı ve yeni iPad'in Face ID ile geleceği resmen kesinleşti.
Ünlü geliştirici Steven Troughton-Smith, iOS 12'de Apple'ın Face ID teknolojili bir iPad hazırlığı içerisinde olduğuna dair yeni kanıtlar paylaştı. Daha öncede iOS 12 işletim sisteminde yeni iPad'in Face ID ile geleceğine dair ipuçları bulunmuş ancak Steven Troughton-Smith tarafından keşfedilen Animojilerin kullanılmasını sağlayan AvatarKit uygulaması ise yeni nesil iPad'in Face ID ile geleceği iddialarını güçlendirdi.   
TrueDepth kamera sistemiyle geleceğine kesin gözüyle bakılan yeni iPad'de fiziksel Home butonu da yer almayacak. Bunun yerine tıpkı iPhone X'da olduğu gibi çizgi şeklinde sanal bir navigasyon tuşu bulunacak. 
Yeni iPad'de iPhone X'da olduğu gibi çentik bulunur mu bilinmez ama ekran/kasa oranının selefine nazaran çok daha iyi bir noktaya geleceği aşikar. Daha kompakt bir yapıya bürünecek yeni iPad, A11x veya A12 işlemcisiyle birlikte daha gelişmiş özelliklere ev sahipliği yapacak. Bahsi geçen modelin yeni nesil iPad Pro olduğu konuşulsa da isim konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Yeni nesil iPad'in Eylül ayında tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim