Anlık Bildirim

Önemli hataları düzelten iOS 13.1.1 güncellemesi yayınlandı

iOS 13’ün yayınlanması ardından kullanıcılar birçok hatayla karşılaştı. 13.1 sürümünde bu hataların çoğunu kapatan Apple, bugün ise 13.1.1 güncellemesiyle batarya ve klavye sorunlarını da giderdi.
iOS 13.1.1 güncellemesi Tam Boyutta Gör
Apple cephesinde iOS 13 güncellemesi için çalışmalar devam ediyor. Üç gün önce yayınlanan iOS 13.1 ile yeni özelliklere ek olarak bazı sorunların da çözüldüğünü gördük. Bugün ise hata düzeltmeye yönelik iOS 13.1.1 ve iPadOS 13.1.1 güncellemeleri yayınlandı.

Batarya ve klavye hataları düzeltildi

iOS 13.1.1 güncellemesinin en önemli değişikliği batarya tarafında. Daha öncesinde cihazların normalden daha hızlı pil tüketmesine sebep olan sorun bu güncelleme ile çözüldü. Ayrıca üçüncü taraf klavye uygulamalarının izniniz olmadan veri transferi yapma problemi de giderildi. Bu iki önemli değişim haricinde diğer değişimler; yedekleme ile geri yüklenen iPhone’lardaki sorunun düzeltilmesi, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinde Siri isteklerinin alınmasını etkileyecek sorunun giderilmesi, Safari arama önerilerinin önceden kapatılmasına rağmen yeniden açılmasının düzeltilmesi, Anımsatıcılar’ın yavaş senkronize olmasının çözülmesi şeklinde sıralanabiliyor.

Kısacası iOS 13.1.1’in işletim sistemindeki hataları düzeltmeye yönelik bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz. Yine de bazı hataların devam ettiğine yönelik bilgiler geliyor. İleride bu tarz başka bir minör güncelleme daha görmemiz mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8409 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim