Anlık Bildirim

iPad uyumlu CornerTube ile YouTube videolarını her yere taşıyın

Teknoloji devi Apple'ın iPad ailesi için hazırlanan en yeni uygulamalardan CornerTube, dünyanın en büyüğü YouTube odağında çalışma göstererek videoları farklı noktalara konumlandırabiliyor.
 
iPad uyumlu CornerTube ile YouTube videolarını her yere taşıyın
Tiny Whale adlı geliştirici tarafından iOS 9.0 ve üzeri iPad modelleri için hazırlanan uygulamalardan CornerTube, Apple App Store üzerindeki yerini aldı.
Bildiğiniz gibi Safari ya da Video klasörü içerisindeki videolar PiP (Picture in Picture) moduna alınarak sayfanın istenilen herhangi bir bölümüne konumlandırılabiliyor. Video izlerken sayfa içerisinde gezilebilmesine imkan tanıyan bu özellik, CornerTube isimli uygulama ile YouTube için de kullanılabilir hale geliyor.
CornerTube uygulamasıyla videoları resmi YouTube uygulamasının destek vermediği şekilde farklı noktalara yerleştirebiliyorsunuz. Bu noktada kopyalanan YouTube bağlantıları ile çalışma gösteren uygulama, videoları bildirim merkezi üzerinden masaüstüne alabiliyor ya da sistemlerin standart paylaşma menüsü üzerinden örneğin bir Twitter uygulaması içerisine konumu değiştirilebilir videolar ekleyebiliyor. 
Kendi içerisinde verdiği video arama desteğiyle de dikkatleri üzerine çeken CornerTube, destekli iPad modellerinde çoklu pencere modunda dahi video oynatabiliyor. Yani ekranın yarısında video oynatılırken diğer yarısında internette gezilebiliyor. 
5,29 TL fiyat etiketi bulunan CornerTube uygulamasına ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

iPad uyumlu CornerTube ile YouTube videolarını her yere taşıyın
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim