Anlık Bildirim

iPhone 4S modelinde 3G kapatma seçeneğinin olmadığı tespit edildi


Aylardır beklenen ve spekülasyonların odağına oturan iPhone 4S modeli 4 Ekim günü Apple'ın etkinliğinde basına tanıtıldı ve 14 Ekim'de satışa sunuldu. 

iPhone 4S bilindiği gibi ~ 800MHz hızında çift çekirdekli Apple A5 işlemci, 7 kat daha fazla grafik performansı, 3.5 inç Retina Display ekran, Siri sesli komut ve etkileşim platformu, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, Full HD kayıt, 8MP flaşlı kamera gibi özellikler sunuyor.

iPhone 4S modelini satın alan ve kullanmaya başlayan müşterilerin ilk dikkatini çeken konu Ağ Ayarları menüsü altında 3G bağlantısını manuel olarak kapatma seçeneğinin olmayışıydı. Sorunun sadece operatöre bağlı olduğu düşünülüyor ve Vodafone ve AT&T modellerinde böyle bir sorun olduğu forumlarda haber veriliyor.

iPhone 4 modelindeki anten sorunu gibi kullanıcılar üzerinde büyük etki yapabilecek düzeyde bir sorun değil. Ancak 3G kullanım limitini aşma tehlikesi olmadan devamlı kontrol altında bulundurmak kullanıcılara oldukça zahmetli gelebilir. Apple'dan konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19698 kez okundu.
32 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 4s, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim