Anlık Bildirim

iPhone 7 etkinliği öncesinde Apple Online Store kapatıldı

Merakla beklenen iPhone 7'nin tanıtımına oldukça kısa bir süre kala online mağazasını kapatan Apple, “Size güzel bir sürprizimiz var.” mesajını yayınlayarak geri sayıma başladı.
Uzun süredir hakkında onlarca sızıntı niteliğinde paylaşımın yapıldığı iPhone 7, bu akşam San Francisco’daki Gram Slim oditoryumunda gerçekleştirilecek etkinlikte gün yüzüne çıkıyor. Daha önceki cihaz tanıtımlarında da olduğu gibi online mağazasını birkaç saat öncesinden kapatan Apple, "Size güzel Bir haberimiz var ve görmeniz için sabırsızlanıyoruz. Kısa bir süre sonra tekrar bekleriz." mesajını paylaştı.
Bugüne kadar internette yayınlanan video ve fotoğraflara göre tasarım cephesinde büyük bir değişikliğin beklenmediği cihazda, 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılarak yerini Lightning bağlantısına bırakması bekleniyor. Kamera ve işlemci konusunda da önemli iyileştirmelerle geleceği belirtilen iPhone 7'nin bazı kaynaklara göre iPhone 6 SE adıyla tanıtılabileceği iddia ediliyor.
Bu akşam saat 19:00 itibariyle Donanım Haber üzerinden simultane çeviri ile anbean canlı olarak takip edebileceğiniz etkinlik için yerinizi almayı unutmayın. Bakalım Apple kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek mi…
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim