Anlık Bildirim

iPhone 7 ile gelecek yeni Lightning kulaklık net şekilde görüntülendi

iPhone 7 ile birlikte gelecek EarPods kulaklıkların 3.5 mm bağlantısına değil, Lightning girişine sahip olacağı yönündeki iddialar yayınlanan bu son video ile kısmen netlik kazandı.
Apple’ın eylül ayında tanıtması beklenen yeni nesil akıllı telefonuna dair sızıntı niteliğindeki paylaşımların ardı arkası kesilmiyor. iPhone 7'nin tasarım ve donanım özellikleri hakkında ortaya atılan her yeni iddia cihazın şekillenmesine yardımcı oluyor.
 
Hatırlayacağınız üzere sızıntı değeri taşıyan haberlerin yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana Apple’ın kulaklıklarda radikal bir değişikliğe gideceği, 3.5 mm bağlantısı yerine Lightning girişli bir kulaklık tercih edeceği söyleniyor. Ele geçirilen bazı fotoğraflarla birlikte desteklenen bu iddiaların yanında teknoloji devinin AirPods ismini tescillemesi 'Kablosuz kulaklık mı geliyor?’ söylentilerini çıkarmıştı.
 
EverythingApplesPro YouTube kanalında paylaşılan 60 saniyelik video ise tartışmalara son noktayı koyacak türden. Zira iPhone 7'nin yeni EarPods kulaklığı olduğu öne sürülen görüntülerde Lightning girişi net şekilde fark ediliyor. Kablo ve üzerindeki ses seviyesini ayarlamaya yarayan kontrol bölümünde herhangi tasarımsal bir değişiklik göze çarpmazken, kanıt olması için kulaklık iPhone 6s'te test ediliyor. Eğer video doğruysa bu demek oluyor ki iPhone 7'de 3.5 mm kulaklığınızı kullanabilmek için mutlaka Lightning dönüştürücüsü satın almanız gerekecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24063 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, iphone 7 plus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim