Anlık Bildirim

iPhone'da Jail Break'siz uygulama çekmecesinde boş alan nasıl açılır?

Maalesef iPhone'ların uygulama çekmecesinde Jail Break'siz boş alan açılamıyor. Bu haberimizde uygulama ekranınızda Jail Break'siz boş alan nasıl açılır onu anlatacağız.
İphone'larda Android telefonlar gibi ana ekranınızda sadece kendisini görebileceğiniz bir duvar kağıdı yapmak için Jail Break atıp 3. parti uygulamalar kullanılması gerekiyor. Bu işlemi yapabilmek adına uygulam çekmecisnde boş yer açmanızı sağlayan bir yöntem var.  Şimdi sizlere iPhone kilidini açtığınız zaman hiç bir uygulama ikonu görünmeden (isteğe bağlı) yalnızca belirlediğiniz duvar kağıdını görmek için boş alan nasıl açacaksınız adım adım anlatacağım.
1-Öncelikle kullanmak istediğiniz duvar kağıdını ana ekranınıza ekleyin. Daha sonda iPhone'nuzun ana ekrandaki uygulamalarını silecekmiş gibi titretin. Şimdi de boş sayfa gelene kadar ekranı sağa veya sola doğru hareket ettirin. Boş ekran geldiği zaman ekran görüntüsünü alın.

2-http://iempty.tooliphone.net/  sitesine gidin. Creat BLANK icons seçeneğine dokunun. Upload kısmında ki Add butonuna dokunun. karşınıza gelen ekranda dosya seçe dokunup ekran görüntüsü aldığınız resmi ekleyin. 

3-Açılan pencerede aeklediğiniz ekran görüntüsünün üzerinde bulunan şeffaf simgeler göreceksiniz. Bunlar sizin ekranınızda bulunan uygulama ikonlarınızın yerine geçecek olan simgeler olacak.  Herhangi bir simgeyi seçip, tarayıcınızın paylaş butonuna dokunun. Karşınıza gelen pencerede Ana ekran görüntüsü ekle seçeneğine dokunun.

4-Ekranınıza şeffaf bir ikon düşecek. Bu ikon sizin 3. adımda seçtiğiniz yerin bir kopyası niteliğinde olacak. Ana ekranınızda ne kadar çok alan açmak istiyorsanız bu işlemi o kadar tekrar etmelisiniz.
Sistem iOS 9 ve üzeri işletim sistemlerinde çalışıyor. Yukarıda anlatılan adımları aşağıdaki videodan takip ederek, duvar kağıdınızı daha belirgin hale getirebilirsiniz.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim