Anlık Bildirim

Samsung, iki Galaxy Tab modeli için One UI 3.1.1 güncellemesini yayınladı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, tabletlerini One UI 3.1.1 sürümüne yükseltmeyi sürdürüyor. Şirket bu kez yeni ürün yazılımını iki Galaxy Tab modeli için yayınladı.

İki Galaxy Tab modeli için One UI 3.1.1 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör

Samsung, tablet modellerini One UI 3.1.1 sürümüne güncellemeye devam ediyor. Kısa süre önce Galaxy Tab S7, Galaxy Tab S7+ ve Galaxy Tab S7 FE güncelleme almıştı. Şimdi bunların arasına iki yeni cihaz daha katıldı.

Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 Lite modellerinden bahsediyoruz. Güncelleme geliştirilmiş çoklu görev modunu beraberinde getiriyor. Artık kullanıcılar cihazın ekranını ikiye değil üçe bölebilecekler. Her uygulamanın yükseklik ve genişliği ayarlanabilecek.

İki Galaxy Tab modeli için One UI 3.1.1 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör

Dağıtımı başladı

Geliştiriciler ayrıca yazılıma Labs özelliğini ekledi ve genel sistem kararlılığını iyileştirdi. Ayrıca işletim sistemindeki bazı güvenlik açıklarını gideren Eylül ayı güvenlik yamasını içerdiğini de belirtelim.

Ürün yazılımı 1.3 GB boyutunda. Avrupa'daki bazı Galaxy Tab Active 3 ve Galaxy Tab S6 Lite kullanıcılarına ulaşmaya başladı. Güncelleme önümüzdeki haftalarda tüm cihazlara dağıtılmış olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim