Anlık Bildirim

Intel NUC 11 Extreme Kit duyuruldu

Intel NUC 11 Extreme Kit mini bilgisayar sistemi tam boy ekran kartlarına imkân tanıyarak bir oyuncu bilgisayarı haline gelebiliyor. Üstelik modüler bir yapıya sahip.

Intel NUC 11 Extreme Kit oyun canavarı Tam Boyutta Gör

Intel’in mini PC sektörüne referans olması amacıyla geliştirdiği NUC konsepti yıllardır istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor ve sürekli güncelleniyor. Intel NUC 11 Extreme Kit artık mini bir oyun bilgisayarı haline geliyor. 

Intel Beast Canyon özellikleri ve fiyatı

Beast Canyon kod adıyla geliştirilen Intel NUC 11 Extreme Kit sistemi 8 litrelik bir hacme sahip. Modülerlik ve özelleştirilebilir tasarım seçenekleri ile oyuncular istedikleri gibi konfigüre edebilecekler. 

Sistemde 8 çekirdek ve 16 izlek birimli Intel Core i9-11900 işlemcisi yer alıyor. Opsiyonel olarak çarpan kilidi açık bir Core i7 işlemci de olacak. 64GB’a kadar çift kanal bellek desteği ve 4 adet M.2 yuvası ile gelen sisteme tam boy grafik kartı da takılabiliyor. 

İki Thunderbolt 4 bağlantı noktası, Intel Wi-Fi 6E, 2,5 gigabit Intel Ethernet bağlantı noktası ve 650 watt'lık dahili güç kaynağı olan sistemi soğutmak için 3 adet 92mm fana yer veriliyor. RGB şasi altı aydınlatması ve değiştirilebilir RGB ön logosu ortamın ambiyansını da değiştiriyor. Intel NUC 11 Extreme Kit modeli 1150$ ve 1350$ başlangıç fiyatlarıyla satışa sunulacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim