Anlık Bildirim

Apple’dan iddialı reklam: Bilgisayar mı? O da ne?

Apple, yayınladığı son reklam filminde iPad kullanan basın mensuplarına "Kendinize bir bilgisayar almalısınız" diyen Microsoft CEO'suna göndermede bulundu ve "Bilgisayar mı? O da ne?" yanıtını verdi.

Apple’dan iddialı reklam: Bilgisayar mı? O da ne? Tam Boyutta Gör

Apple, iOS 11 güncellemesi ile birlikte yeni çoklu işlem yetenekleri ve yeni dosya yöneticisi gibi özelliklere kavuşan iPad Pro için iddialı bir reklam filmi yayınladı.

Reklamda 10.5 inç iPad Pro, Smart Keyboard ve Apple Pencil sahibi bir gencin günlük kullanımını görüyoruz. Yazı yazmaya, bir şeyler okumaya ve fotoğraf çekmeye hevesli ana karakterimiz Microsoft Word’den yazı yazıyor, çektiği görüntüleri iMessage ile gönderiyor ve yakaladığı ekran görüntüleri üzerinde düzenlemeler yapıyor.

Bilgisayar da Nedir?

Reklamda iOS 11’in yeni özellikleri, Dock arayüzü ve diğer özellikleri bilgisayar gibi sergileniyor. Filmin sonunda komşunun “Bilgisayarla ne yapıyorsun?” sorusu üzerine küçük çocuğun verdiği “Bilgisayar da nedir?” sorusu ile de markanın vermek istediği mesaj özetlenmiş oluyor.

Geçtiğimiz günlerde Microsoft CEO'su Satya Nadella yaptığı bir konuşmada gazetecilerin iPad kullandıklarını görünce "kendinize bir bilgisayar almalısınız." diyerek Apple'a göndermede bulunmuştu. Bu reklam filmi Apple'ın Microsoft'a cevabı oldu.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14464 kez okundu.
56 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple ipad pro, ipad pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim