Anlık Bildirim

iPhone 13 ön siparişleri, iPhone 12'yi geride bıraktı

iPhone 13 serisi, ön siparişlerde iPhone 12 serisini sollamış durumda. Bunun ana nedenlerinden biri olarak Huawei'nin pazardaki zayıflayan konumu gösteriliyor.

iPhone 13 ön siparişleri, iPhone 12'yi geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Örneğin, JD.com mağazası iPhone 13 serisi için şimdiden 3 milyondan fazla ön sipariş topladı. Perşembe günü itibarıyla bu mağazadaki ön sipariş sayısının 2 milyon olduğu ve geçen yılın aynı döneminde iPhone 12 akıllı telefonların 1,5 milyon sipariş topladığı da kaydedildi.

iPhone 13 modellerine olan talebin artması, Huawei'nin ülkedeki konumunun zayıflamasıyla ilgili gibi görünüyor. ABD'nin ticari yaptırımları nedeniyle Huawei piyasada kalmak için mücadele ediyor, ancak amiral gemisi Huawei P50 ve P50 Pro bile 5G bağlantısından yoksun.

iPhone 13 ön siparişleri, iPhone 12'yi geride bıraktı Tam Boyutta Gör

Apple Çin'deki konumunu güçlendiriyor

Çin'deki tüm iPhone 13 modellerinin önceki iPhone 12 modellerinden daha ucuz olmasının birçok tüketiciyi şaşırttığı kaydedildi. Her cihaz, öncekinden yaklaşık 40-120 dolar daha ucuz.

Genel olarak, Çin'deki akıllı telefon sevkiyatları düşüyor, ancak Apple gelişiyor. Şirket 2021'in ikinci çeyreğinde Oppo, Vivo ve Xiaomi'den sonra Çin'in en büyük dördüncü akıllı telefon üreticisi oldu. Dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Çin, Apple ve diğer cep telefonu üreticileri için çok önemli bir bölge.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7887 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 13, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim