Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro Max ve 12 Pro Max performans olarak karşılaştırıldı

Apple'ın kısa bir süre önce tanıttığı ve serinin en iyi cihazı olan iPhone 13 Pro Max, selefi iPhone 12 Pro Max ile performans yönünden karşılaştırıldı.

iPhone 13 Pro Max ve 12 Pro Max karşılaştırıldı Tam Boyutta Gör

Yeni iPhone'ların ilk testleri ve incelemeleri internette görünmeye başladı. Ancak nesiller arasındaki farkı değerlendirmemize izin veren geçen yılki modellerle karşılaştırmalar çok daha ilginç. Bazı Youtube kanalları, yeni iPhone 13 Pro Max'in önceki nesilden daha hızlı olduğunu gösteren bu tür videolar yayınladılar.

iPhone 13 Pro Max performans olarak önde

YouTube kanalı TechFlash, AnTuTu karşılaştırmasının sonuçlarıyla başladı. Geçen yılki iPhone 12 Pro Max 722.147 puan alırken, yeni iPhone 13 Pro Max neredeyse %11'lik bir farkla 801.550 puan aldı.

Ardından ise görsel testler geldi. iPhone 13 Pro Max yaklaşık birkaç saniye daha hızlı açılıyor ancak uygulamaları başlatma veya Face ID sistemini tetikleme hızında, modeller arasında bir fark yok. PUBG Mobile'da da her iki akıllı telefon benzer şekilde performans gösteriyor.

TechBuzz'dan gelen videoda da, oyun oynamaya gelinceye kadar benzer sonuçlar görülüyor. Yeni iPhone 13 Pro Max'te Asphalt 9'un başlatılması belirgin şekilde daha az zaman aldı.

Diğer bazı oyunlarda durum yaklaşık olarak aynı, ancak bazılarında indirme hızı arasında net bir fark görünmüyor. Genel olarak değerlendirecek olursak, iki nesil arasında performans anlamında çok büyük bir fark olmadığını söylemek mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim