Anlık Bildirim

iPhone 13 Pro modellerindeki 120Hz ekran, bazı üçüncü parti uygulamalarda çalışmıyor

iPhone 13 Pro ve Pro Max modellerindeki 120Hz ekran teknolojisinin, üçüncü parti bazı uygulamalarda çalışmadığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin Apple'ın cevabı ise gecikmedi.

iPhone 13 Pro modellerinde ekran hatası Tam Boyutta Gör

Yenileme hızı 10 Hz ile 120 Hz arasında değişen ProMotion teknolojisiyle öne çıkan iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max'in bazı üçüncü parti uygulamalarda 120 Hz desteği sunmadığı ortaya çıktı.

Güncellemeyle sorun düzeltilecek

Apple haberleri sitesi 9to5Mac tarafından tespit edilen raporlara göre, telefonlar üçüncü taraf uygulamalardaki bazı animasyonları 60Hz'e kadar sınırlandırıyor. Kaydırma ve tam ekran geçişleri beklendiği gibi işlense de diğer animasyonlar 60 Hz'de işleniyor.

Bu sorunun bir işletim sistemi hatasından kaynaklandığını açıklayan Apple, ilerleyen bir iOS 15 güncellemesinde üçüncü parti uygulamalarda yaşanan Core Animation tabanlı bu problemin giderileceğini açıkladı. 

Kaynakça https://www.engadget.com/apple-iphone-13-pro-120hz-third-party-apps-160502017.html https://www.engadget.com/apple-iphone-13-promotion-display-third-party-apps-225100034.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim