Anlık Bildirim

iPhone 4, şarjdayken alev aldı: Kamera anbean kaydetti

Apple'ın 2010'da tanıttığı iPhone 4, bir evin mutfağında şarjdayken alev aldı. Google Nest kamerası yanma anını anbean kaydetti.                                 
iPhone 4 şarjdayken alev aldı patladı Tam Boyutta Gör
iPhone 4, bir ailenin mutfağında şarj olurken patladı, alev aldı ve yanma olayı videoya kaydedildi. Şans eseri yaralanan olmadı, yangın da söndürüldü.

Aile, Facebook gönderisinde olayın detaylarını paylaştı. iPhone 4’ün yanma anı mutfakta her zaman kayıt yapmaya ayarlanmış bir Google Home ürünüyle kaydedildi. Aile, yaşadıkları olayı şöyle anlattı: “Evde yangın çıkmadığı için çok şanslıyız. Çocuklarımız dün gece eski iPhone 4’ü Apple şarj cihazıyla şarj ederken patladı ve alev aldı. O esnada biz uyuyorduk. Neyse ki tezgâhı yeni temizlemiştik; normalde çok sayıda okul kitabı ve kâğıt olurdu. Tezgâhın her yerinde telefonun parçaları ve yanık izleri var.”

Yüksek ısıya maruz kalma, delinme nedeniyle oluşan hasar ve üretici kusurları, böyle olaylara sebebiyet verebiliyor. Söz konusu iPhone’a gelince, şarj kablosunun iyi durumda olduğu görülse de ucuz şarj cihazı kullanılma ihtimali var. Tabii ki iPhone’un yaşı da bir faktör. Daha eski iPhone’ların pil bakımı çok önemli. Gerektiğinde pil değişimi yapılmalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5304 kez okundu.
14 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 4, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim