Anlık Bildirim

iPhone kullanıcıları iOS 16'dan şikayetçi: Sorunlar bitmiyor

Apple'ın iOS 16'yı yayınlamasının üzerinden dört ay geçse de kullanıcılar hala çok sayıda hata bildiriyor. Aralık ayında çıkan iOS 16.2 sürümü de sorunlara çare olamamış durumda.
iOS 16 çıkalı 4 ay oldu ancak sorunlar bitmiyor Tam Boyutta Gör
Apple bildiğiniz üzere iOS 16'yı 2022'nin Eylül ayında yayınlamıştı. Ancak kullanıcılar dört ay önce çıkış yapan işletim sisteminde çok sayıda hata bildirmeye devam ediyor. Twitter ve Reddit gibi platformlarda dile getirilen şikayetler son derece can sıkıcı.

İşletim sistemine yapılan en son güncelleme 13 Aralık'ta yayınlanan iOS 16.2 olmuştu. Ancak kullanıcılar bu sürümden de hiç memnun değil. Hatta yayınlandıktan sonra sorunların azalmak ziyade daha da arttığını söylüyorlar.

Sorunlar saymakla bitmiyor

iPhone sahipleri uygulamaların düzgün çalışmadığını, donabildiğini veya çalışmayı tamamen durdurabildiğini bildiriyor. Düşük sistem performansı, klavyenin kaybolması veya düzgün çalışmaması gibi kullanıcı deneyimine direkt etki eden bazı hatalar da mevcut.

Bununla birlikte Spotlight aramasının çökmesi, odak modlarıyla alakalı sorunlar, HomeKit problemleri, Apple Music uygulamasında hatalar, CarPlay aksaklıkları ve hızlı pil tüketimi gibi şikayetler de var. Sorunlar en yeni amiral gemisi iPhone 14 ve iPhone 14 Pro dahil olmak üzere tüm iPhone modellerinde görülüyor.

Apple kullanıcılarının büyük bir bölümü tarafından dile getirilen bu hatalar, Apple'ın iOS 16.3'ü yayınlamak için birkaç hafta beklemek yerine daha öncesinde bu hataları gidermek için iOS 16.2.1'i yayınlaması ile sonuçlanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4687 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sorun, ios 16 ve
3 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim