Anlık Bildirim

iPhone ve iPod Touch'ın kapasiteleri iki katına çıkabilir

iPhone ve iPod Touch'ın kapasiteleri iki katına çıkabilir

Kimi kullanıcılara yeterli gelsede özellikle arşivlerini her zaman yanlarında taşımak isteyenler için mobil cihazlardaki temel sorun depolama alanı. Şimdilik kullanıcılarına iPhone'da maksimum 32GB ve iPod Touch'da 64GB'lık depolama alanı sunan Apple, yakın zamanda bu alanları 2 katına çıkarabilir. Çünkü Apple'ın iş ortaklarından Japon elektronik devi Toshiba, tek yonga üzerinde 64GB'lik depolama alanı sağlayan gömülü Nand flash bellek modülünü duyurdu. Üretimine 2010 yılının hemen başında başlanacak belleklerin önümüzdeki zamanlarda Apple'ın mobil cihazlarında kullanılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone'un iPod Touch'ın sunduğu depolama alanının yarısını sunmasının temel nedeni; iPod Touch'da 2 adet bellek kullanılırken, iPhone'da 1 adet bellek kullanılması. Çünkü iPhone'un iPod Touch'a göre iletişim kabiliyetlerine sahip olmasını sağlayan elemanlar, Apple'ın iPhone'da 1 adet bellek kullanmasına neden oluyor. iPod Touch'daysa iletişim yeteneği bulunmadığından bu elemanlarından boşalan alanda Apple rahatlıkla ikinci bir bellek kullanabiliyor. Bu yüzden iPod Touch depolama alanında her zaman iPhone'dan bir gömlek üstün gözüküyor.

Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Anlık Fırsatlar
Son 15 Dakika'da ve En Son Tıklananlar
Son 15 Dakikanın En Çok Tıklananları
Son Tıklanan Sıcak Fırsatlar
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim