Anlık Bildirim

Apple Watch 24 Nisan'da satışa çıkıyor

Apple Watch 24 Nisan'da satışa çıkıyor

Apple'ın bugünkü etkinliğinin odak noktası olan akıllı saati Apple Watch nihayet resmi olarak satışa çıkıyor. Akıllı saat için 24 Nisan piyasaya çıkış tarihi olarak seçildi. Ön siparişler ise 10 Nisan'da başlıyor.
Analiz uzmanlarının 15-20 milyon arasında satış bekledikleri Apple Watch, firmanın da bu yıl ki en önemli silahlarından birisi olacak. Firma yeni ürünü ile akıllı saat pazarını sallamayı amaçlıyor.
Apple Watch donanımı ile ilgili tabi ki fazla bir detay açıklanmış değil. Sadece kullanılan yonganın S1 adında olduğu ve kullanım süresinin de tek şarjda 18 saat olduğunu biliyoruz. Cihaz kayış ve kasa ölçüsüne göre 3 farklı versiyon ile satışa sunulacak. Ayrıca Bluetooth ve WiFi bağlantıları da mevcut.
Apple Watch için pek çok uygulama hazırlandı ve an itibariyle Apple Store özel bölümünde indirmeye sunuldu. Cihazın sağ kenarında bulunan tuşlarla yönetim sağlanırken, ekranda da baskı hassasiyetli bir panel kullanılıyor. Baskı sertliğine göre çeşitli fonksiyonlar başlatabiliyorsunuz.
Apple Watch, iPhone cihazına bağlanarak kullanılıyor ve buradaki uygulamadan yönetiliyor. Bağlantı koptuğunda ön bellek sayesinde bir süre daha saatteki uygulamaları kullanabiliyorsunuz. 11 farklı sensör ile çeşitli verileri ölçebilen saat bunları bağlı olduğu cihazdaki Health uygulamasına aktarabiliyor.
Apple saatin versiyonlarına göre fiyatlarını belirlemiş durumda. Spor tasarıma sahip olan Apple Watch Sport modeli 38mm versiyonu 349$, 42mm versiyonu 399$ olarak fiyatlandırılmış.
Standart Apple Watch ise kayış ve tasarıma göre farklı fiyatlara sahip. 38mm versiyonu 549$-1049$ arasında, 42mm versiyonu da 599$-1099$ arasında değişiyor. 18 karat altın kaplama Apple Watch Edition ise sınırlı sayıda ve 10 000$ fiyat etiketine sahip.
Apple Watch ilk olarak ABD, Kanada, İngiltere, Avustralya, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong ve Japonya'da piyasaya sürülecek. Sonrasında ise dalga dalga diğer ülkelere gönderilecek. Cihazın bazı detaylarını buradan okuyabilirsiniz.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5080 kez okundu.
33 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Apple Watch
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim