Anlık Bildirim

iPhone 7'nin yeni kulaklıkları ortaya çıktı

Apple’ın iPhone 7 olarak nitelendirilen yeni akıllı telefonuna dair çeşitli sızıntılar çıkmaya devam ediyor. Paylaşılan son fotoğraflara bakılırsa yeni iPhone’da 3.5mm kulaklık girişi olmayacak.
Eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone’a dair belki de en çok tartışılan konuların başında kulaklık girişi geliyor. Geçtiğimiz sene Kasım ayından bu yana ortaya atılan iddialar Apple’ın EarPods kulaklığında önemli değişiklikler yapabileceğine işaret ediyordu. Daha sonra çıkan haberlerle desteklenen bu beklenti kısa süre önce ele geçirilen fotoğraflarla kısmen doğrulandı.
Çin merkezli yayın yapan Weibo’da paylaşılan fotoğraflara bakılırsa, Apple uzun yıllardır devam ettirdiği geleneğini bozarak EarPods kulaklıklarında 3.5 mm’lik bağlantı yerine Lightning girişini tercih edecek. Yani sevdiğiniz standart bir kulaklığı iPhone 7’ye takabilmek için mutlaka dönüştürücü kullanmanız gerekecek.
Tasarım anlamında önemli bir değişiklik içermeyen kulaklıklarda dayanıklılık için daha kaliteli plastik kaplama tercih edilebileceği ifade ediliyor. Her ne kadar Weibo’daki akıllı cihazlara yönelik paylaşımlar büyük oranda doğru çıksa da, resmi kaynaklarca teyit edilmeyen fotoğraflar iddia olmaktan öteye geçemiyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32859 kez okundu.
39 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 7, 3.5mm jack ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim