Anlık Bildirim

Son yılların en popüler iPhone serisi belli oldu

Consumer Intelligence Research Partners tarafından yayınlanan yeni bir rapor, son birkaç yılın en popüler iPhone serisini ortaya koydu.                          
Son yılların en popüler iPhone serisi belli oldu Tam Boyutta Gör
Araştırma şirketi CIRP'ye (Consumer Intelligence Research Partners) göre, iPhone 14 serisi akıllı telefonlar ABD pazarında rekor talep gördü ve son birkaç yılda piyasaya sürülen diğer Apple modellerinin satışlarını geride bıraktı. Bu durum şirketin web sitesinde yayınlanan bir raporda belirtiliyor.

Rapora göre, ABD'deki iPhone 14 satışları, Apple'ın Haziran 2023'teki toplam akıllı telefon satışlarının yüzde 79'unu oluşturdu. Bu son yılların en yüksek rakamı ve şirketin yeni ürünleri için ortalama %70'i aşıyor. Popülerlikte iPhone 14'ü geçmeyi başaran tek seri, bir seferde pazarın %81'ini ele geçiren iPhone 7 oldu.

Serinin en çok satan modeli iPhone 14 oldu

iPhone 14 modelleri arasında iPhone 14, pazarın %24'ünü alarak en çok talep gören model oldu. Onu yüzde 22 ile iPhone 14 Pro Max, yüzde 21 ile iPhone 14 Pro ve yüzde 12 ile iPhone 14 Plus takip etti.

Son yılların en popüler iPhone serisi belli oldu Tam Boyutta Gör
CIRP analistleri, iPhone 14'ün yüksek popülaritesini tüketicilerin kendilerine birkaç yıl hizmet edecek yüksek kaliteli ve modern bir akıllı telefon satın alma isteğine bağlıyor. Buna ek olarak, iPhone 14 satışları mobil operatörlerin cazip kredi koşulları ve tarifelerinden de olumlu etkilendi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16478 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPhone 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim