Anlık Bildirim

iQOO Z5x'in tanıtım tarihi açıklandı: İşte tasarımı ve temel özellikleri

Çinli Vivo, iQOO markası altında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonunu önümüzdeki hafta tanıtacak. iQOO Z5x olarak adlandırılan modelin temel özellikleri ve tasarımı netleşti.

iQOO Z5x'in tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Vivo geçtiğimiz ayın sonlarında iQOO Z5 akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Çinli şirket şimdi ise aynı seri altında bir başka akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Uygun fiyatla piyasaya sürülecek yeni modelin tanıtım tarihi açıklandı.

Markanın resmi Weibo hesabında yayınlanan poster, iQOO Z5x olarak adlandırılan modelin 20 Ekim'de Çin'de duyurulacağını ortaya koyuyor. Yani önümüzdeki Çarşamba günü. Görsel aynı zamanda akıllı telefonun tasarımını da gözler önüne seriyor.

iQOO Z5x'in tanıtım tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Sızıntılara göre iQOO Z5x, 6.58 inçlik bir ekranla donatılacak. Panelin üzerinde 8 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik olacak. Cihazın arka panelinde ise 50 megapiksel ana sensör ve LED flaş içeren dikdörtgen kamera ünitesi göreceğiz.

Akıllı telefon gücünü 5G destekli MediaTek Dimensity 900 yonga setinden alacak. Ayrıca 6/8 GB RAM ve 128/256 GB depolama alanı seçenekleri ile sunulacak. iQOO Z5x'in 5.000 mAh pil ve Android 11 işletim sistemiyle geleceği de internete düşen detaylar arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim