Anlık Bildirim

JBL’den sporcular için ANC kulaklıklar

JBL Reflect Flow PRO tam kablosuz kulaklık modeli zorlu antrenmanlarda kulaktan düşmeyecek şekilde tasarlanmış. Gürültü engelleme ve suya dayanıklılık da var.

JBL Reflect Flow PRO tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Zaman zaman perakende gıda mağazalarında da gördüğümüz JBL kablosuz kulaklık serisine bir yenisi daha ekleniyor. JBL Reflect Flow PRO tam kablosuz kulaklık modeli sporculara yönelik bir ürün. 

JBL Reflect Flow PRO özellikler ve fiyatı

JBL Reflect Flow PRO kablosuz kulaklık modeli 6.8mm neodim sürücüler barındırıyor ve JBL Signature Sound teknolojisi ile de en iyi tecrübe amaçlanıyor. İki mikrofon aktif gürültü engelleme yapabilirken diğer mikrofon ise rüzgâr etkisini en aza indiriyor. İstenirse dış sesler de içeri alınabiliyor. Aynı anda iki cihaza bağlantı mümkün.

IP68 ile korunan gövde özelleştirilebilir dokunmatik kontrollere sahip. POWERFIN adı verilen iç kuyruk tasarımı kulağa sıkı bir şekilde tutunmasını sağlıyor. Kutusu ise kablosuz şarj uyumlu ve bir anahtarlık deliği de var. 

Tek şarj ile ANC açık 8 saat, kapalı 10 saat giden kulaklık kutusu ile birlikte 20 saat daha ekstra süre kazanıyor. 10 dakika hızlı şarj ile 1 saat civarında kullanım süresi elde ediliyor. JBL Reflect Flow PRO için 180$ fiyat etiketi belirlenmiş. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim