Anlık Bildirim

Kablosuz kulaklıkları temizlemek için çamaşır makinesine benzeyen bir cihaz tasarlandı

Kablosuz kulaklıkları kirlerinden arındıracak mini çamaşır makinesine benzeyen bir cihaz tasarlandı. Cardlax EarBuds Washer birçok kablosuz kulaklık modeliyle uyumlu.

Kablosuz kulaklıkları temizlemek için çamaşır makinesine benzeyen bir cihaz tasarlandı Tam Boyutta Gör

Kablosuz kulaklıklar yoğun kullanımla birlikte sıklıkla kirlenebiliyor. Mini çamaşır makinesini andıran Cardlax EarBuds Washer bu soruna çözüm getirmek için tasarlandı. Kitlesel fonlama sürecinde olan ürün oldukça kullanışlı görünüyor.

Cardlax EarBuds Washer, kare şeklinde beyaz bir gövdeye sahip. Temizlik işlemi için kulaklıklar öncelikle dönen fırçaya tutularak kabaca kirlerinden arındırılıyor. Daha sonra anti-bakteriyel temizlik solüsyonu püskürtülerek kalan kiri ortadan kaldırması için makinenin içerisindeki dönen tamburun üzerine yerleştiriliyor.

Birçok markanın ürünüyle uyumlu

Cardlax EarBuds Washer'ın arkasındaki ekip cihazın sadece AirPods'ları desteklemediğini aynı zamanda Bose, Samsung, Jabra ve ECHO gibi diğer üreticilerin kablosuz kulaklıklarının %99'uyla da uyumlu olduğunu söylüyor.

Kablosuz kulaklıkları temizlemek için çamaşır makinesine benzeyen bir cihaz tasarlandı

Kablosuz kulaklıkların temizlenmesi için tasarlanan bu mini çamaşır makinesinin şu anki fiyatı 33 dolar. Perakende satış fiyatı ise 59 dolar olacak. Cardlax EarBuds Washer'ın Haziran ayı itibarıyla alıcılara gönderilmesi planlanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim