Anlık Bildirim

Apple katlanabilir cihazlar için darbe koruması geliştiriyor

Önümüzdeki yıllarda katlanabilir cihaz pazarına giriş yapmaya hazırlanan Apple, premium cihazlarının en iyi şekilde korunabilmesi için yeni teknolojiler geliştiriyor.
iPad
Apple’ın bir süredir katlanabilir bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. Modern teknolojilerle en olgun hale gelmesi için çalışan Apple’ın ilgili patentleri de ortaya çıkmaya başladı.

Apple katlanabilir cihazlarını koruyacak

Firma yıllardır özellikle iPhone modellerinin düşüş esnasında aldığı zararı azaltacak teknolojiler üzerinde çalışıyor. 2014 yılında düşüşe geçen iPhone cihazının titreşim motoru ile havada arka kısmı yere değecek şekilde döndürülmesi teknolojisi çok konuşulmuştu.

Yeni ortaya çıkan patent katlanabilir telefonların düşüş esnasında kendini korumaya almasına yardımcı oluyor. Ekran açıkken iç kısımdaki sensörler cihazın düşüşe geçtiğini algıladığında ekran tamamen veya kısmen otomatik olarak kapanabiliyor. Böylece alınacak hasar en aza iniyor. Yine uzayabilir ekranlarda sistem ekranı otomatik olarak içeri çekiyor.

Apple’ın bir veya iki yıl içerisinde katlanabilir bir iPad piyasaya sürmesi bekleniyor. 20 milyon civarında satış yapacağı tahmin edilen cihazın karbon fiber bir entegre standı ile geleceği de iddia ediliyor.

Katlanabilir iPad özel bir koruma ile gelecek Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim