Anlık Bildirim

Köpeğiniz için akıllı tasma

CES 2022 fuarında sahne alan Invoxia markası, köpeğinizin yaşamsal değerlerini ve hareketlerini takip edebileceğiniz oldukça fonksiyonel bir akıllı tasma duyurdu. 

Akıllı tasma Tam Boyutta Gör

Hızlı bir şekilde gelişen giyilebilir teknolojilerden hayvanlar da nasibini alıyor. Akıllı mama kapları, akıllı kedi kumu havuzları derken artık evcil hayvanınızın sağlığını adım adım izleyebileceğiniz teknolojiler görünmeye başladı. 

Invoxia akıllı tasma nedir?

CES 2022 fuarında görücüye çıkan Invoxia marka akıllı tasma bir nevi akıllı saat gibi düşünülebilir ancak oldukça gelişmiş bir akıllı saat. Firma veteriner kardiyologlar ile iş birliği yaparak yapay zekâ algoritması geliştirmiş. 

Radar dalgaları kullanan tasma tüyleri aşarak doğrudan deriye ulaşıyor ve yansıma sayesinde sensörler köpeğin yaşamsal değerlerini algılayabiliyor. Sonrasında algoritmalar devreye girerek geniş veri tabanını tarıyor ve hayvanın hareketlerini tahmin ediyor. Buna göre de takip yapıyor. 

Görece boynu biraz daha kalın köpekler için geliştirilen akıllı tasma yaşamsal değerler yanında köpeğin adım veya mesafe gibi değerlerini de ölçebiliyor. WiFi ve Bluetooth üzerinden bağlantı kuran cihaz GPS ve LTE-M ile de global ağlara bağlanıyor. Akıllı tasma 99$ iken GPS hizmeti ise aylık 12.99$.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim