Anlık Bildirim

Kripto para firması Paxos 2.4 milyar dolar değerlemeye ulaştı

PAX ve PAXG stabil paralarının arkasındaki isim olan Paxos pek çok önemli firmaya da hizmet sunuyor. Son aldığı yatırımlar ile birlikte 2.4 milyar dolar pazar değerine ulaştı.

Kripto para firması Paxos 2.4 milyar dolar değerlemeye ulaştı Tam Boyutta Gör

Kripto para piyasasında yaşanan patlama ilgili teknoloji geliştiren firmaları da zirveye taşıyor. Uzun süredir kripto para dünyasına farklı teknolojiler sağlayan Paxos da bu gelişmelerden en iyi şekilde nasibini alıyor. 

Paxos fırtınası

Paxos ismi pek duyulmamış olsa da temel olarak fiziki emtialara dayalı kripto paralar geliştiriyor. Altına dayalı PAXG ve dolara dayalı PAX birimi bu firmanın teknolojisi. Yine Binance’in BUSD itibari para biriminde de Paxos imzası var. Ayrıca itBit adında bir kripto para borsası da işletiyor. 

Diğer taraftan kanuni düzenlemelere uyduğu için önemli müşteriler de edindi. PayPal ve alt firması Venmo’nun kripto para akışını Paxos teknolojileri sağlıyor. Yine Credit Suisse için de bazı hizmetler sunuyor.

Yaptığı önemli hamleler Paxos’un değerini de arttırıyor. Bu hafta 300 milyon dolar daha yatırım alan firma toplamda 500 milyon dolardan fazla yatırıma ulaşmış oldu. Pazar değeri ise 2.4 milyar dolar seviyesine yükseldi. Firma önümüzdeki dönemde kritik satın alımlar yaparak daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim