Anlık Bildirim

Logitech G Gaming rakibi KT-R1 el konsolu tanıtıldı

KT-R1 el konsolu 4.5 inçlik ekranı ile nispeten kompakt bir yapıya sahip. 6nm Helio G99 yonga seti ile PlayStation 2 emülatörlerini de çalıştıracak güce sahip.  
KT-R1 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör
Son dönemde özellikle Steam Deck ile birlikte başlayan bir taşınabilir oyun konsolu istilası görüyoruz. Ağırlık olarak Çinli üreticiler ve birkaç Batılı marka olmak üzere yoğun bir şekilde bu alana yatırım yapılıyor. Haliyle fazla sayıda ürün ortaya çıkıyor.

KT-R1 özellikleri ve fiyatı

KT Pocket tarafından geliştirilen KT-R1 konuya Android tarafından yaklaşmış. 4.5 inçlik ekranında 1620x1080 piksel çözünürlük sunan KT-R1 konsolu 6nm Helio G99 yonga setinden gücünü alıyor. Yonga seti PS2 emülatörlerine izin verecek güçte.

Yön ve hareket tuşlarının yanında tetik tuşları da yer alıyor. Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.2 ile bağlantı sağlayan cihaz Android 12 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. 5000mAh batarya 6-10 saat arasında kullanım süresi sunuyor.

KT-R1 konsolunun 4GB RAM/64GB depolama barındıran versiyonu 169$ iken 8GB RAM/256GB depolama barındıran versiyonu ise 279$ fiyat etiketi ile satılacak. Satışların gelecek yıl başlayacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim