Anlık Bildirim

Lansman öncesi Moto G60 ve Moto G40 Fusion'ın temel özellikleri belli oldu

Lenovo'nun sahibi olduğu Motorola, orta seviye iki telefonunu satışa sunmaya hazırlanırken, Instagram hesabından telefonlara dair temel özelliklerin yer aldığı afişleri paylaştı.

Lansman öncesi Moto G60 ve Moto G40 Fusion'ın temel özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Motorola, yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket, Moto G60 ve Moto G40 Fusion akıllı telefonlarının 20 Nisan'da piyasaya sürüleceğini duyurmuştu ve şimdi ise bu iki cihazın temel özelliklerini sosyal medyada yayınladı.

Her iki cihazda da 5G olmayacak

Motorola'nın yaklaşmakta olan iki akıllı telefonu, birçok benzer özelliğe sahip olacak. Moto G40 Fusion ve Moto G60, HDR10 desteği ve 120Hz yenileme hızıyla 6.8 inç ekrana sahip olacak. Ekranın, LCD mi yoksa AMOLED panel mi olduğunu belirtmedi ancak daha önce ortaya çıkan söylentiler LCD panel olacağı yönünde.

Lansman öncesi Moto G60 ve Moto G40 Fusion'ın temel özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl POCO X3 NFC ile kullanımına başlanılan Qualcomm'un sekiz çekirdekli, 4G özellikli  Snapdragon 732G yonga seti, Motorola'nın her iki cihazına da güç verecek.

Açıklanan özelliklerine göre Moto G40 Fusion ve Moto G60'ı birbirinden sadece kamera özellikleri ayırıyor. Moto G60'ın 108 MP bir birincil lense sahip olduğu belirtilirken, Moto G40 Fusion'ın arkasında 64 MP birincil lens yer alacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim