Anlık Bildirim

Left 4 Dead 2, Zombie Army 4 ile buluşuyor

Zombi oyunlarının efsanesi Left 4 Dead, Zombie Army 4 ile buluşuyor. Zombie Army 4’e gelecek yeni güncelleme ile oyuncular, Left 4 Dead 2 karakterleri ile oynayabilecek.

Left 4 Dead 2, Zombie Army 4 ile buluşuyor Tam Boyutta Gör

Zombie Army, World War Z ve yakında çıkacak Back 4 Blood ile yeniden popülerleşen çok oyunculu zombi oyunları, hala bir zamanların efsanesi olan Left 4 Dead serisinin izlerini taşıyor. Left 4 Dead hayranları uzun yıllardır yeni bir macera bekliyordu. Orijinal Left 4 Dead’in geliştiricisi Turtle Rock Studios’un yeni oyunu Back 4 Blood, L4D hayranlarını uzun bir süre sonra mutlu edecek ancak L4D hayranlarının yeni bir macera için o kadar beklemelerine gerek kalmayacak.

Sevilen zombi oyunu Zombie Army 4’ün Return to Hell içeriğinin son güncellemesi ile oyuna, Left 4 Dead 2 karakterleri ekleniyor. Bedava olarak sunulan güncelleme, Coach, Ellis, Nick ve Rochelle karakterlerini geri getiriyor. Left 4 Dead’in aksine Zombie Army, üçüncü şahıs nişancı oyunu olduğu için kendi karakterinizi görebilmenize de imkan tanıyor. Left 4 Dead hayranlırını mutlu edecek güncelleme; Horror Headgear Pack, Van Helsing Weapon Skins gibi içerikler de sunuyor.

Uzun yıllar terk edilmiş Left 4 Dead hayranları, son yıllarda tekrar hatırlanmış gibi. Geçtiğimiz yıl çıkan Left 4 Dead 2 güncellemesi, Zombie Army 4 içeriği ve Back 4 Blood’ün duyurulması hayranları oldukça mutlu edecek gelişmeler. Umarız Left 4 Dead hayranlarına yapılan jestler devam eder.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim