Anlık Bildirim

Lenovo oyun tableti resmen doğrulandı

Lenovo Legion oyuncu markası yavaş yavaş tablet segmentine el atmaya hazırlanıyor. Gerek sızıntılar gerekse paylaşımlar iki farklı oyuncu tablet modeline işaret ediyor. 

Lenovo Legion Pad Tam Boyutta Gör

Steam Deck’in oluşturduğu hava taşınabilir oyuncu cihazlarına yatırımları da arttırıyor. Joystick entegreli Legion Play oyuncu tableti internete sızdırılan Lenovo şimdi de standart bir oyuncu odaklı tableti hazırlıyor. 

Lenovo Legion Pad neler sunacak?

Hali hazırda Legion markasıyla oyuncu donanımları geliştiren Lenovo mobil tarafta da hareketli. İddialı akıllı telefonlar geliştiren Lenovo yavaş yavaş tablet tarafına da el atıyor. Yeni dönemde Legion marka bol bol tablet modeli görebiliriz.

Lenovo Legion Pad adıyla firma yetkilileri tarafından da doğrulanan oyun tableti 8 inçlik boyuta sahip. Ekranın belirli bir kısmı ve arka marka kısmı yetkililer tarafından paylaşılmış. Lenovo Legion Play modeli 7 inçlik bir ekrana sahipti. 

Lenovo’nun yeni tableti için ne tür sürprizler hazırladığı bilinmiyor ancak yüksek tazeleme hızına sahip bir ekran ve Snapdragon 888 veya Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti tercihi ses getirebilir. Ayrıca akıllı telefonlarından da teknoloji transferi görebiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim