Anlık Bildirim

Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel paylaşıldı

Leonardo DiCaprio ve Robert DeNiro'nun başrolünde bulunduğu Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel paylaşıldı.

Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının sondönemdeki en başarılı ve en popüler oyuncularından birisi olan Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu yeni filmden ilk görsel geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Martin Scorsese'nin yönettiği filmin tek başrolü Leonardo DiCaprio değil, aynı zamanda usta oyuncu Robert DeNiro da filmin başrollerinden birisi. Filmin çekimleri geçtiğimiz haftalarda Oklahoma'da başlamıştı. 

Senaristliğini Eric Roth'un üstlendiği filmin hikayesi David Grann'in aynı isimli kitabından uyarlama olacak. Yönetmenliğini de Martin Scorsese üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro, Jesse Plemons, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Louis Cancelmi, Tatanka Means ve Lily Gladstone gibi isimler bulunuyor.

Killers of the Flower Moon'dan İlk Görsel

Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu Killers of the Flower Moon'dan ilk görsel paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Killers of the Flower Moon isimli film, Osage yerlilerinin gizemli cinayetlerini konu alacak. 1920-1925 yılları arasında yaşayan Osage yerlilerinin topraklarında bulunan petrolün ardından gizemli bir şekilde insanlar öldürülmeye başlamıştı. Çözülmemiş cinayetlerin sayısının artmasının ardından da o dönem gazetelerde Terör Dönemi olarak adlandırıldı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim