Anlık Bildirim

Netflix'in sevilen dizisi Love, Death + Robots'tan yaş kısıtlamalı fragman paylaşıldı

Geçtiğimiz haftalarda ilk fragmanı yayınlanan Netflix dizisi Love, Death + Robots'un ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Yaş kısıtlamalı fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Netflix'in sevilen dizisi Love, Death + Robots'tan yaş kısıtlamalı fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Her bölümünde farklı bir animasyon tarzı ve farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Netflix'in sevilen animasyon dizisi Love, Death & Robots'un ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

Love, Death & Robots ikinci sezonu için yayınlanan bu yeni fragmanda daha önceki fragmanda görmediğimiz birçok sahne görüyoruz. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz ancak fragmanın yaş kısıtlamalı olduğunu belirtelim.

Tim Miller, David Fincher, Jennifer Miller ve Joshua Donen'ın imzasıyla yaratılan Love, Death & Robots'un ilk sezonu 2019 yılında yayınlanmıştı ve büyük başarı yakalamıştı. Her bölümünde farklı bir hikaye ve farklı animasyon tarzı kullanılan dizi, yetişkinleri hedef kitle olarak alan bir dizi.

Yeni sezonda yine birbirinden farklı hikayeler izleyeceğiz. Çıplak devler, Noel iblisleri ve çılgına dönmüş robotlar, uzak gezegenlerdeki çılgın maceralar, insanı can evinden vuran rahatsız edici karşılaşmalar ve daha fazlası. Love, Death & Robots ikinci sezonu ile 14 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak. Üçüncü sezon da 2022 yılında yayınlanacak.

Love, Death & Robots 2. Sezon Yaş Kısıtlamalı Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12854 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
love death + robots, netflix ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim