Anlık Bildirim

LG Innotek, LED ile alakalı patentlerini ve ekipmanlarını Çinli bir şirkete satıyor

2019 yılında LED işinden çekilmek istediğini duyuran LG Innotek, önce üretim tesisini satmak istemiş ancak Covid-19 sebebiyle yapamamıştı. Şimdi ise şirket LED ile alakalı elindeki her şeyi satıyor.

LG Innotek, LED ile alakalı patentlerini ve ekipmanlarını Çinli bir şirkete satıyor

Mini titreşim motorları, LCD modülleri, LED, kamera modülleri, koruma devresi modülleri ve daha fazlası gibi akıllı telefon parçaları üreten LG Innotek, LED işiyle alakalı patentleri ve ekipmanları Çinli bir şirkete satıyor.

LG Innotek'in LED patentleri artık Çinli şirketin

Görüşmeler ilk olarak 2020'nin Aralık ayında ortaya çıkmıştı ve başka birkaç ülkeden daha talep vardı. Kısa bir süre önce görüşmeleri tamamlayan LG Innotek'in adı henüz belirtilmeyen Çinli bir şirketle anlaşmaya vardığı bildirildi.

Güney Koreli şirket, bir ay içerisinde Paju kentindeki fabrikasında bulunan LED ile ilgili ekipmanların sevkiyatını tamamlayacak. Şirket ayrıca Çinli firmaya LED ile ilgili 10.000'den fazla patenti de devredecek. Güney Koreli şirketin bu anlaşma ile yaklaşık 90 milyon dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

LG Innotek, Ekim 2019'da LED işinden çıkmaya karar vermiş ve LED üretim tesislerini 2020'nin ikinci çeyreğinde Çin, Güney Kore ve Tayvan şirketlerine satmak istemişti ancak Covid-19 sebebiyle satış gerçekleştirilememişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim