Anlık Bildirim

LG Velvet 2 Pro ve genişleyebilir telefonlar çalışanlara satılacak

Akıllı telefon pazarına buruk bir veda eden LG Mobile henüz tanıtmadığı Velvet 2 Pro modelini ve geliştirme aşamasındaki genişleyebilir ekranlı telefonunu çalışanlara satıyor.

LG Velvet 2 Pro ve genişleyebilir telefonlar çalışanlara satılacak Tam Boyutta Gör

Hayal kırıklığı yaşayarak akıllı telefon dünyasına veda eden efsane marka LG elde kalan en yeni ve en son modellerini çalışanlara satma kararı aldı. Henüz tanıtılmamış LG Velvet 2 Pro ve genişleyebilir telefon çalışanlara gidiyor.

En şanslılar

LG markasının ürün yelpazesindeki en son telefon olan Velvet 2 Pro henüz tanıtılmamıştı. Basınç hassasiyetine sahip ses ve güç tuşlarının olduğu telefondan sadece 3000 adet satılacak. Güney Kore’ye özgü kampanyada her çalışan sadece 2 adet alabiliyor ve başkasına satması yasak. 

170$ fiyat etiketine sahip olacak telefon, bölümü kapandığı için haliyle yazılım desteğinden yararlanamayacak. Sadece 6 ay satış sonrası teknik destek verilecek ve sonrasında bir anı haline gelecek. 

LG’nin rulo şeklinde genişleyen akıllı telefonunun da çalışanlara satılacağı belirtildi. Bu telefon ile ilgili bilinenler henüz çok net değil ancak geliştirme aşamasında olduğu için çok fonksiyonel bir tecrübe beklememek lazım. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim