Anlık Bildirim

Logitech G'nin hafifliği ile dikkat çeken oyuncu kulaklığı G335 duyuruldu

Logitech G, oyuncular için ürettiği yeni kablosuz oyuncu kulaklığı G335'i duyurdu. Hafifliği ile dikkat çeken kulaklık kullanım açısından da bir hayli rahatlık sunuyor.

Logitech G'nin oyuncu kulaklığı G335 duyuruldu Tam Boyutta Gör

Oyuncular için birçok özel ekipmana sahip olan Logitech G'nin yeni oyuncu kulaklığı olan G335, geçtiğimiz saatlerde duyuruldu.

G335'e hızlı bir bakış attığımız zaman şüphesiz renklerinin dikkat çektiğini görebiliyoruz. Tasarım açısından ise G733 ile fazlasıyla benzer bir tasarıma sahip. Ancak G733'e göre daha ince bir yapıda olduğunu söyleyebiliriz. Siyah, Beyaz ve Mint (Yeşil) renklerine sahip olan kulaklık, çift yönlü kullanıma uygun kafa bantlarıyla da renkli bir görüntü sunuyor.

En Hafif Kulaklık G335

Logitech G335 oyun kulaklığı ayrıca 240 gram ağırlığıyla piyasadaki en hafif oyun kulaklığı konumunda. Ayarlanabilir askılı kafa bandı tasarımı ve yumuşak dokulu kumaş kulak yastığı malzemeleri sayesinde uzun süreli kullanımlarda da oyuncuyu yormayacak gibi duruyor diyebiliriz. 

3,5 mm jak bağlantısına sahip olan kulaklık "tak ve çalıştır" özelliğine sahip. Ayrıca kristal netliğinde ses ve iletişim netliği için Discord Sertifikalı. Son olarak kulaklığın üzerinde bulunan mikrofon, yukarı kaldırıldığında sesi otomatik kapatıyor. Kulaklığın görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Logitech G335'ten İlk Görselleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim