Anlık Bildirim

MacBook Pro modelleri SD kart okuyucusuna kavuşuyor

Apple’ın ani bir kararla SD kart okuyucusunu kaldırdığı MacBook Pro serisi bu yıl eski dostuna kavuşabilir. MagSafe gibi kart okuyucusu da yeniden boy göstermeye hazırlanıyor.

MacBook Pro modelleri SD kart okuyucusuna kavuşuyor Tam Boyutta Gör

Uzun bir aradan sonra iMac tasarımını yenilemeye hazırlanan Apple diğer taraftan MacBook Pro serisine de önemli dokunuşlar yapmayı planlıyor. Özellikle bağlantı tarafında eski portlar geri dönebilir.

MacBook Pro’da SD kart dönemi

Apple’a yakınlığı ile bilinen analiz uzmanı Ming-chi Kuo hazırladığı beklenti raporunda 14 ve 16 inçlik MacBook Pro modellerinde önemli değişiklikler olacağını yazmıştı. Bunlardan en önemlisi Touch Bar ekranının kaldırılarak geleneksel tasarıma geri dönülmesi idi.

Diğer taraftan iPhone 12 serisindeki gibi kavisten arınmış düz bir tasarıma geçileceği de belirtilmişti. Yine MagSafe manyetik bağlantı konseptinin MacBook Pro serilerine geri döneceği ifade edilmişti.

Yeni bir gelişme ise MacBook Pro modellerinde SD kart okuyucunun geri gelecek olması. 2016 yılından bu yana SD kart okuyucuya yer vermeyen Apple kararını değiştirmiş gibi görünüyor. SD kart okuyucu sayesinde herhangi bir adaptör kullanmadan fotoğraf makinesinden kolayca veriler aktarılabilecek.

MacBook Pro kullanıcılarının önemli bir kısmının profesyoneller ve içerik üreticilerinden oluştuğu biliniyor ancak SD kart hamlesi bu kitleyi biraz küstürmüştü. Apple bu yıl tekrar kitlesini geri kazanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10466 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, macbook pro sd card ve macbook pro magsafe
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim