Anlık Bildirim

Makyajlı 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe tanıtıldı

Makyaj operasyonundan geçirilen AMG GT 4-Kapı Coupe, iç ve dış tasarımındaki dokunuşların yanı sıra 5 kişilik koltuk düzenine de kavuştu. İşte detaylar:

2021 mercedes-amg gt 4-kapı coupe Tam Boyutta Gör

Kısa süre önce yollarda kamuflajlı bir şekilde görüntülenen makyajlı 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe bugün resmi olarak tanıtıldı.

İç ve dış tasarımında ufak dokunuşlar yapılan 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe'de üç yeni gövde rengi seçeneği mevcut. Bunun yanı sıra yeni 20 ve 21 inçlik jantlar ile giriş seviyesindeki altı silindirli versiyonda bulunan kırmızı fren kaliperleri de göze çarpan detaylardan. Müşterilerin tercih edebileceği paketler arasına yeni AMG Night Package II de eklenmiş. Bu pakette koyu krom ızgara ve siyah logo gibi özellikler bulunuyor.

2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe'nin iç mekanında da yenilikler mevcut. Üzerinde sürücünün ellerini algılayan sensörlere sahip yeni AMG Performance direksiyon simidi bu yenilikler arasında. Bu direksiyonun ısıtma özelliği altı silindirli versiyonlarda opsiyon, üst versiyonlardaysa standart olarak sunuluyor. Trim ve döşeme kombinasyonları da elden geçirilen modelin arka kısmında üç kişinin rahatça oturabileceği koltuk seçeneğine yer verilmiş. Bu sayede 5 kişilik koltuk düzenine kavuşan AMG GT 4-Kapı Coupe'nin daha pratik bir kullanım sunduğu belirtiliyor.

2021 mercedes-amg gt 4-kapı coupe arka tasarım Tam Boyutta Gör

Performans tarafına geçtiğimizde 367 beygir güç ve 500 Nm tork üreten 3.0 litre altı silindirli turbo üniteyle karşılaşıyoruz. Söz konusu motor, 9 ileri otomatik şanzıman ve değişken tork dağılımına sahip dört tekerlekten çekiş sistemiyle kombine edilmiş. Bu kurulum AMG GT 4-Kapı Coupe'nin 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlamasını sağlıyor. Maksimum hız ise 269 km/s ile sınırlandırılmış.

Müşteriler ayrıca 435 beygir ve 520 Nm tork üreten 3.0 litre altı silindirli turbo üniteye sahip GT 53'ü de tercih edebiliyor. Bu versiyon, sahip olduğu ekstra güç sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlıyor. Maksimum hızıysa 280 km/s ile sınırlı. V8 motorlu versiyonlarla ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde paylaşılacağı açıklandı. Bunun yanı sıra 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe ailesinde PHEV yani şarj edilebilir hibrit versiyon göreceğimiz de gelen bilgiler arasında.

2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe ailesindeki yeniliklerden biri de AMG Ride Control+ adaptif süspansiyonun elden geçirilmesi olmuş. Söz konusu sistemde iki tane basınç sınırlama valfi bulunuyor. Sürekli değişken olan bu parçaların süspansiyon kuvvetini farklı sürüş koşullarına ve sürüş modlarına göre daha kesin biçimde ayarladığı ifade ediliyor. Bir valf geri sekme sönümlemesini kontrol ederken diğeri de sıkışma sönümlemesini kontrol ediyor. Bu sayede araç, Comfort modunda daha fazla konfor, Sport ve Sport+ modundaysa daha iyi performans sunuyor.

Makyajlı 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe'nin fiyatı henüz belli değil. Fakat mevcut modelin Mercedes-AMG GT 43 4MATIC+ versiyonuyla ülkemizdeki başlangıç fiyatı 2.735.500 TL. Bu versiyonun vergisiz ülkemize geliş fiyatıysa 722.511 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16649 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, otomotiv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim