
1000 kW şarj teknolojisi hisseleri yükseltti
Geçtiğimiz gün, elektrikli otomobilleri neredeyse içten yanmalı araçların deposunu dolduracak kadar kısa sürede şarj etmeye olanak tanıyan yeni şarj cihazını ve Super-e Platform'unu duyuran Çinli üreticinin piyasa değeri, açıklamanın ardından %6 artarak 162 milyar dolara yükseldi. Böylece BYD'nin piyasa değeri, Volkswagen (66 milyar dolar), General Motors (49 milyar dolar) ve Ford'un (39,4 milyar dolar) toplamını geride bırakmayı başardı.
Elektrikli araçlarda Tesla'nın en büyük rakibi olan BYD'nin piyasa değeri yıl başından bu yana %50 değer kazandı. En değerli otomobil şirketi ünvanını elinde bulunduran Tesla'nın piyasa değeri ise yıl başında bu yana %40 değer kaybederek 706 milyar dolara geriledi.
1000 kW'a kadar güç çıkışı sağlayan Megawatt Flash Charger şarj cihazını duyuran BYD, bu şarj cihazlarıyla sadece 5 dakikada 400 km menzil kazanabilen Han L ve Tang L modellerinin de tanıtımını gerçekleştirerek gündeme damgasını vurdu. Şirket, bu şarj istasyonlarını Çin genelinde 4.000 noktada hizmete almayı planlıyor.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
10965 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
byd, piyasa değeri ve