Anlık Bildirim

Mastercard, kripto para şirketi CipherTrace’i satın aldı

ABD merkezli finans şirketi Mastercard kripto paralar ile ilgili adımlar atmaya devam ediyor. Şirket, kripto para birimlerine yönelik güvenlik önlemlerini artırmak için CipherTrace’i satın aldı.

Dev finansal hizmetler şirketi Mastercard, kripto para birimleri ile ilgili yeni bir adım daha attı. Şirket, kripto para birimleri ile yapılan kara para aklama ve sahtecilik ile mücadeleyi amaçlayan blockchain ve kripto para istihbarat şirketi CipherTrace’i satın aldı.

Mastercard, CipherTrace’i satın aldı Tam Boyutta Gör

Şirket, bu satın alma ile kripto paralar ile yapılan işlemleri daha güvenilir yapmayı planladığını belirtti. Bu durum, Mastercard’ın müşterilerine kripto para ile yapılan ödemeler ve yatırımlar konusunda şeffaflık sağlamasına yardımcı olacak.

Daha güvenilir bir kripto ekosistemi

Mastercard’ın siber güvenlik biriminin başındaki Ajay Bhalla da CipherTrace’in ekosistem güvenliği sağlayacağını ve büyüyen endüstride Mastercard’ın kötü niyetli kişi veya kurumlardan korunmasının sağlanmasında yardımcı olacağını belirtti.

Mastercard, CipherTrace’i satın aldı Tam Boyutta Gör

Mastercard CipherTrace’in veri analizi sayesinde 7.000’den fazla kripto para birimleri ile bağlantılı dolandırıcılık faaliyetelerini izleyebilecek. CipherTrace CEO’su Dave Jeans de Mastercard’a katılmaktan heyecan duyduklarını ve kripto para ekonomisinin güvende tutulacağını belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim