Anlık Bildirim

Jack Dorsey’in dijital ödeme şirketi Square ismini değiştirdi

Twitter’dan ayrılan Jack Dorsey’in dijital ödeme şirketi Square, ismini ‘Block’ olarak değiştirdiğini duyurdu. Şirket, bu kararın blockchain teknolojisine odaklanmak için alındığını belirtti.

Jack Dorsey, Square'e daha çok odaklanmayı planlıyor Tam Boyutta Gör

Bilindiği üzere Jack Dorsey geçtiğimiz günlerde Twitter’daki görevinden ayrıldığını duyurmuştu. Ünlü iş adamı bu kararın ardından 2009 yılında kurduğu dijital ödeme şirketi Square’e odaklanmaya başladı.

Bugün yapılan açıklamalara göre Kaliforniya merkezli şirket, ismini ‘Block’ olarak değiştirme kararı aldı. Bu kararın kripto paralara ve blockchain teknolojilerine daha da fazla odaklanmak için alındığı ifade edildi. Ayrıca şirketin isminin 10 Aralık’tan itibaren ‘Block’ olacağı da açıklamalar arasında yer aldı.

Şirketin yeni ismi 'Block' oldu Tam Boyutta Gör

Jack Dorsey kripto para hamlelerine devam ediyor

Jack Dorsey de yaptığı açıklamalarda isim değişikliğinin şirketin hedeflerinde ve hizmetlerinde herhangi bir değişikliğe yol açmayacağını vurguladı.

Jack Dorsey’in kripto paralara olan desteği düşünüldüğünde bu karar pek şaşırtıcı değil. Zaten daha önce de Square, kripto para ticaretine izin vermeye başladığını açıklamış ve bir Bitcoin donanım cüzdanı çıkaracağını duyurmuştu. Buna ek olarak şirket, 2021 yılının başlarında 170 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) aldığını duyurmuştu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim