Anlık Bildirim

Medium, e-kitap şirketi Glose'u satın aldı: Platformda kitaplara erişim imkanı

Medium kendisi için önemli bir satım alım gerçekleştirdi. Glose'u satın alarak Medium, platformunu daha üst seviyeye taşıyacak.

Medium, e-kitap şirketi Glose'u satın aldı: Platformda kitaplara erişim imkanı Tam Boyutta Gör

Medium, e-kitap platformu Glose'u bünyelerine kattıklarını duyurdu. 2014 yılında kurulan Glose'un, 200 ülkede bir milyondan fazla okuyucusu bulunuyor. Glose'un tek dokunuşla vurgulama ve yorumlama özellikleri, benzer özellikleri barındıran Medium'u anımsatıyor.

Medium'un artık makale ve blogların ötesine geçme planları Glose'u satın almasıyla birlikte daha da netlik kazandı. Glose platformu henüz kapatılmadı ancak Medium, e-kitapları ve sesli kitapları hizmetine entegre etmeyi planlıyor.

Medium için önemli satın alım

Medium, Glose'u satın almasıyla beraber 1,5 milyondan fazla kitaba sahip olacak. Kitaplar, aylık veya yıllık üyelik sisteminin dışında tutulacak ve büyük çoğunluğu belirli ücretler karşılığında sunulacak.

Medium CEO'su Ev Williams: "Yalnızca Glose'un okuma ürünleri ve teknolojisinden değil, aynı zamanda kitap yazarları ve yayıncılarla ortaklık deneyimlerinden de etkilendik. Kitaplar, bir fikri keşfetmenin, daha derine inmenin bir yoludur. Dünyadaki fikirlerin büyük çoğunluğu kitaplarda ve dergilerde saklansa da, neredeyse hiç aranamaz ve paylaşılamaz. Glose ile, Medium'un geniş etkileşimli okuyucu ve yazar ağında bu deneyimi iyileştirmek istiyoruz. Yazarların daha fazla okuyucuya ulaşmasına yardımcı olmak için yayıncılarla ortaklık kurmak için Glose ekibiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz." dedi.

Glose'un kurucusu ve CEO'su Nicolas Princen de Medium'a katılmalarının, teknolojilerinin dünya çapında daha fazla sayıda okuyucuya ulaştırılması için harika bir fırsat olarak değerlendirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim