Anlık Bildirim

Meizu Watch tanıtıldı: Snapdragon Wear 4100, 36 saat batarya, eSIM desteği

Cortex-A53 tabanlı Snapdragon Wear 4100 yongası ile performansı artan Meizu Watch akıllı saati 36 saate varan kullanım süresi ve 4G desteği ile telefondan bağımsız çalışabiliyor.

Meizu Watch Tam Boyutta Gör

Meizu markasının uzun bir aradan sonra geliştirdiği ve tam fonksiyonlu ilk akıllı saat olma özelliğine sahip Meizu Watch tanıtıldı. En yeni Snapdragon Wear işlemci ile donatılan model hayli iddialı olacak. 

Meizu Watch özellikleri ve fiyatı

Meizu markasının 2016 yılında son olarak çıkardığı MIX melez akıllı saat modelinin ardından gelen Meizu Watch modeli tam fonksiyonlu bir akıllı saat olarak öne çıkıyor. 1.78 inçlik AMOLED ekranında 368x448 piksel çözünürlük sunan model 6 serisi alüminyum ile güçlendirilmiş. 

2.5D Gorilla Glass cam ile korunan saat 326ppi yoğunluk değeri ve 500 nit parlaklık değerine sahip. Kenar kısmında fiziksel tuş fonksiyonlara erişim sağlıyor. Gövdenin kalınlığı 12.97mm iken ağırlık da 69 gram oluyor. 

Flyme OS for Watch ara yüzü ile kullanılacak olan saate 4 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Snapdragon Wear 4100 yonga seti güç veriyor. Yanında 1GB RAM ve 8GB kapasiteye yer veriliyor. 420mAh kapasiteli batarya 36 saate kadar kullanılabiliyor ve sadece dakikalık şarj ile 24 saatlik süre elde ediliyor. 

eSIM desteği ile 4G ağlara da bağlanabildiğiniz saat böylece telefondan bağımsız hale gelebiliyor. WiFi N, Bluetooth 4.2, NFC, Meizu Pay gibi diğer özellikleri olan Meizu Watch modeli 235$ olarak satılacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim