Anlık Bildirim

Kripto dünyasında ilk: Messi ödemeleri fan token ile alacak

Paris St Germain ile el sıkışan Messi ücretinin bir kısmını PSG token ile alacak. Daha önce de Bitcoin ile küçük çaplı ödemeler duymuştuk ancak ilk kez bir yıldız oyuncu ödeme alıyor.

PSG token ilki başardı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde Barcelona’dan ayrılan yıldız oyuncu Messi, Paris St Germain ile el sıkışmıştı. Taraftar token piyasasını hoplatan transfer ayrıca bir ilke de şahit olacak. 

PSG token ile ödeme

Messi’nin Barcelona’dan ayrılışı ile BAR taraftar parasında düşüş görülmüştü. PSG token ise iki kat civarında artış gösterdi ve adeta şov yaptı. Transferin kesinleştiği dönemde 1.2 milyar dolar PSG token hacmi oluştuğu ifade ediliyor. 

Transfer anlaşmasında ise ilginç bir ayrıntı daha var. Messi ücretinin bir kısmını PSG token ile alacak. Tam olarak miktar açıklanmadı ancak hem spor dünyasında hem de kripto para dünyasında önemli bir gelişme sayılıyor. 

Daha önce de Ronaldo hediye anlamında 770 JUV token almıştı ancak bu bir maaş ödemesi değildi. Özellikle Socios ve Bitci ekosisteminde bulunan spor kulüplerinin transferlerinde bu tür haberler duyabiliriz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim