Anlık Bildirim

iPhone'lardaki iMessage uygulaması, özellik kapalı olsa dahi okundu bilgisi gönderiyor

iPhone cihazlarda bulunan iMessage mesajlaşma uygulamasının, ayarlardan devre dışı bırakılmış olsa bile okundu bilgisi gönderdiği ortaya çıktı.                  

iMessage, özellik kapalı olsa dahi okundu bilgisi gönderiyor Tam Boyutta Gör

iOS 15 çalıştıran iPhone cihaz kullanıcıları, ayarlardan devre dışı bırakılmış olmasına rağmen, iMessage uygulamasının okundu bilgisi göndermesinden kaynaklanan bir hatadan şikayet ediyorlar.

iMessages için okundu bilgileri, Ayarlar > Mesajlar > Okundu Bilgileri'ne giderek açılabiliyor ve bu ayar, tek bir Apple kimliğine sahip tüm cihazlarda senkronize ediliyor.

Apple'ın hatayı düzeltmesi bekleniyor

iPhone sahiplerinin daha önce de benzer bir sorundan şikayet ettiklerini, ayarlardan bu seçenek kapalı olsa bile, kullanıcılara okundu bilgisinin gönderildiği konusunda şikayet ettiklerini belirtmek gerekiyor. Apple bu hatayı zaten düzeltmişti, ancak çeşitli forumlardaki raporlara göre, iOS 15'in piyasaya sürülmesiyle birlikte bu can sıkıcı sorun bir kez daha ortaya çıktı.

iMessage, özellik kapalı olsa dahi okundu bilgisi gönderiyor Tam Boyutta Gör

Böyle bir durumda tek geçici çözüm akıllı telefonu yeniden başlatmak, ancak henüz kalıcı bir çözüm olmadığını belirtelim. Apple'ın gelecekteki bir iOS güncellemesinde bu hatayı düzeltmesi muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim