Anlık Bildirim

Milli Eğitim Bakanı: "EBA kalıcı olacak"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitim sisteminin kalıcı olarak devam edeceğini duyurdu. Pandemi bitse de öğrenciler EBA platformundan eğitim alabilecek.

Milli Eğitim Bakanı: 'EBA kalıcı olacak' Tam Boyutta Gör

Koronavirüs pandemisiyle birlikte tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de eğitimler dijital ortama taşındı. Yakın zamanda hibrit eğitime geçtik ancak yine de eğitimin büyük bölümü dijital ortamdan sürdürülüyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Selçuk, koronavirüs bitse de uzaktan eğitimin kalıcı olarak süreceğini duyurdu. Öğrenciler okuldaki eğitimi desteklemek için EBA’yı kullanabilecek. İçerikler sürekli güncellenecek.

Bakan, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Salgın bitse de uzaktan eğitim artık kalıcı olacak. EBA altyapımızı güçlendirdik. Bu süreç bize bazı dersleri uzaktan eğitimle verebileceğimizi gösterdi. Bu durumun devam ettirilebileceğini düşünüyoruz. Eğer salgın olmasaydı yıllar alacak bir deneme sürecini aşmış olduk.”

Kaynakça https://www.dw.com/tr/milli-e%C4%9Fitim-bakan%C4%B1-sel%C3%A7uk-uzaktan-e%C4%9Fitim-kal%C4%B1c%C4%B1-olacak/a-56957433 https://www.sabah.com.tr/yasam/2021/03/23/son-dakika-milli-egitim-bakani-ziya-selcuk-sabaha-konustu-uzaktan-egitim-kalici-olacak Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9164 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uzaktan eğitim, eba ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim