Anlık Bildirim

MIUI 13'ün çıkışı süresiz olarak ertelendi

Çinli üretici Xiaomi, Ağustos ayında tanıtılacağı söylenen MIUI 13'ün çıkışını ileriki bir tarihe erteledi. Şirketin MIUI 13'ü optimize etmek için zamana ihtiyacı olduğu bildiriliyor.

MIUI 13'ün çıkışı ileriki bir tarihe ertelendi Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin MIUI 13'ü Ağustos ayında yapılması planlanan etkinlikte tanıtması bekleniyordu. Ancak aktarılan bilgilere göre arayüzün on üçüncü sürümünün çıkışı ileriki bir tarihe ertelendi. Gecikmenin nedeni ise ürün yazılımının optimizasyona ihtiyaç duyması.

Görünüşe bakılırsa MIUI 13 genel anlamda hazır ancak şirketin hataları gidermek için daha fazla zamana ihtiyacı var. Arayüzün önümüzdeki Ekim-Kasım aylarında yayınlanacağı söyleniyor ancak bu iddia Çinli şirket tarafından henüz doğrulanmadı veya yalanlanmadı.

MIUI 13'ün çıkışı ileriki bir tarihe ertelendi Tam Boyutta Gör

Xiaomi Mi Mix 4, MIUI 12.5 ile gelecek

Xiaomi Mi Mix 4'ün Ağustos ayında duyurulması bekleniyor. Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden modelin, MIUI 13 ile kutudan çıkan ilk akıllı telefon olabileceği belirtiliyordu. Ancak arayüzün ertelenmesi ile birlikte bu beklenti de boşa çıktı

Xiaomi'nin halkla ilişkiler temsilcisi Wang Hua, amiral gemisi telefonun MIUI 12.5 ile satışa çıkacağını söyledi. Daha önce Çinli duyumcu Digital Chat Station da benzer yönde bir açıklama yapmış ve Mi Mix 4'ün MIUI 12.5 yüklü şekilde geleceğini bildirmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13367 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MIUI 13, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim