Anlık Bildirim

AirPods 3'ün çıkışı gecikebilir: İşte son gelişmeler

Apple hakkında tutarlı öngörüleriyle tanıdığımız analist Ming-Chi Kuo'ya göre AirPods 3 bu ay piyasaya sürülmeyecek. Kulaklığın 2021 yılının üçüncü çeyreğinde seri üretime gireceği belirtiliyor.

AirPods 3'ün çıkışı gecikebilir: İşte son gelişmeler Tam Boyutta Gör

TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo üçüncü nesil AirPods'un 2021'in üçüncü çeyreğinde seri üretime gireceğini söyledi. Apple'ın yeni kablosuz kulaklık modelini Mart ayında satışa sunması bekleniyordu. Ancak görünüşe bakılırsa AirPods 3 bu ay gelmeyecek.

Deneyimli analiste göre Apple, üçüncü nesil AirPods seri üretime girdiğinde AirPods 2'nin üretimini durdurup durdurmama konusunda kararsızlık yaşıyor. Zira AirPods 2'nin daha düşük bir fiyatla satışta kalması AirPods 3'e yönelik talebi etkileyebilir.

AirPods 3'ün çıkışı gecikebilir: İşte son gelişmeler Tam Boyutta Gör

Kablosuz kulaklık sevkiyatlarında düşüş öngörüsü

Kuo, rakip üreticilerin sıkı rekabetiyle karşı karşıya olan Apple'ın bu yılki kablosuz kulak sevkiyatlarında düşüş göreceğini tahmin ediyor. Cupertinolu dev 2020'de 90 milyon AirPods sevkiyatı yapmıştı. Bu yıl söz konusu rakamın 78 milyon adede düşmesi bekleniyor.

İnternete sızdırılan görüntüler AirPods 3'ün AirPods Pro'ya benzer bir tasarıma sahip olacağını ortaya koymuştu. Yeni kablosuz kulaklığın aktif gürültü engelleme (ANC) ve uzamsal ses özelliklerine sahip olma olasılığının ise son derece düşük olduğu bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim