Anlık Bildirim

Huawei'nin HarmonyOS'lu ilk akıllı saati önümüzdeki yıl geliyor

Çinli teknoloji devi Huawei, kendi geliştirdiği işletim sistemiyle çalışan cihazlarını piyasaya sürme hazırlığı yapıyor. Şirket HarmonyOS'lu ilk akıllı saatini önümüzdeki yıl çıkaracak.

Huawei'nin HarmonyOS'lu ilk akıllı saati önümüzdeki yıl geliyor Tam Boyutta Gör

Huawei, Eylül ayında yeni tasarım ve kablosuz şarj desteği sunan Huawei Watch GT 2 Pro akıllı saatini tanıtmıştı. Şirket 12 Aralık itibarıyla Huawei Watch GT 2 Pro'nun EKG özellikli yeni versiyonunu satışa çıkaracak.

Çinli kaynakların aktardığı bilgilere göre Huawei, başlangıçta bu yılın sonlarında piyasaya sürülmesi planlanan ancak şimdi 2021'de çıkması beklenen yeni bir akıllı saat hazırlıyor.

Huawei'nin HarmonyOS'lu ilk akıllı saati önümüzdeki yıl geliyor Tam Boyutta Gör

HarmonyOS uygulamaları geliştiriliyor

Yeni saatin özellikleri belli değil ancak Huawei Watch GT 2 Pro'dan önemli ölçüde farklı olacağı söyleniyor. Bildiğiniz üzere şirket sonbahardaki geliştirici konferansında akıllı saat ve IoT cihazlar için HarmonyOS 2.0 SDK'sını (yazılım geliştirme kiti) erişime açmıştı.

Geliştiriciler şu anda HarmonyOS 2.0 işletim sistemi için uygulama geliştirmeye başlamış durumdalar. Huawei'nin yeni akıllı saatinin HarmonyOS'la çalışacağına ve ilk etapta Çin'de, daha sonra diğer pazarlarda piyasaya sürüleceğine nerdeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim