Anlık Bildirim

Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro Türkiye fiyatı belli oldu!

Huawei, bugün Türkiye'de düzenlediği lansmanda yeni telefon ve akıllı saatlerinin fiyatını açıkladı. Huawei Watch 4 Pro Türkiye fiyatı resmî olarak belli oldu.  
huawei watch 4 ve watch 4 pro türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör
Huawei, Türkiye’de düzenlediği etkinlikte yeni akıllı telefonu Huawei P60 Pro ve Nova 11 serisi ile birlikte Huawei Watch 4 akıllı saat serisinin fiyatlarını açıkladı. İşte Titanyum kasalı Huawei Watch 4 Pro fiyatı ve kampanya dahilinde verilen ürünler:

Huawei Watch 4 Fiyatı 🛒

İndirimli Fiyat 📉 13.499 TL
Taksit Seçenekleri 💳 Kredi kartıyla 3 ay
Hediyeler 🎁 500 TL indirim kuponu ve FreeBuds 5i kulaklık
Puan 💯 ⭐⭐⭐⭐⭐

Huawei Watch 4 Pro Fiyatı ne kadar 💰

Huawei Watch 4 kampanyalı fiyatı; 13.499 TL olarak açıklandı. Watch 4 Pro fiyatı; deri kayışlı model için 15.499 TL, titanyum model için 18.499 TL olarak açıklandı. Huawei Watch 4 satın alanlara 500 TL değerinde kupon ile birlikte FreeBuds 5i kulaklık hediye olarak verilecek. Peki, Huawei Watch 4 ve Watch 4 Pro özellikleri ile neler sunuyor?

Huawei Watch 4 serisi özellikleri ⌚

Huawei Watch 4 serisi, kalp atış hızı, cilt sıcaklığı ve SpO2 sensörlerine sahip ve 100'den fazla egzersiz modunu destekliyor. Yeni Watch 4 akıllı saatler, yerleşik elektrokardiyogram (EKG) işlevine de sahip. Ayrıca şiddetli bir düşüş algıladığında ve kullanıcı bildirim yapmadığında acil servisleri arayan düşme algılama özelliğini destekliyor.

Huawei, Watch 4 modelinin tek şarjla 3 güne kadar dayandığını söylüyor. Watch 4 Pro modelinde kullanım süresi 4,5 güne kadar çıkıyor. Saatin güç tasarrufu modu etkinleştirildiğinde, dayanıklılık süresi elbette uzuyor. Watch 4, 14 gün; Watch 4 Pro 21 güne kadar dayanabiliyor. Unutmadan, Watch 4 Pro, diğer modele kıyasla 2mm daha büyük (48mm) kasa boyutuna sahip. Saat, 1.5 inç 466x466 piksel LTPO AMOLED panele sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12615 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı saat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim