Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Band 6 ilk satış gününde yeni bir güncelleme aldı

Teknoloji devi Xiaomi'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve bugün Çin'de satışa çıkan akıllı bileklik modeli Mi Band 6 aldığı güncelleme ile yeni bir işleve sahip oldu.

Xiaomi Mi Band 6 ilk satış gününde yeni bir güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Xiaomi, Mi Band 6 akıllı bilekliğini bugün ilk bölge olan Çin'de satmaya başladı. Ardından da yeni cihaz için, yalnızca hataları düzeltmek ve kararlılığı artırmak için değil, aynı zamanda yeni işlevler de sunan bir güncelleme yayınlandı.

Cihaza yeni bir işlev eklendi

Çin dışında bilek Xiaomi Mi Smart Band 6 olarak adlandırılıyor. Bugün Xiaomi Mi Smart Band 6'ın özellik ve işlevlerini kontrol etmek için akıllı telefonlara yüklenen Mi Fit güncellendi. Bu güncelleme ile birlikte Mi Band 6'ya uyku sırasında nefes alma kalitesini izleme işlevi geliyor.

Xiaomi Mi Band 6 ilk satış gününde yeni bir güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Nefes takibinin, uyku kalitesi düşük olan kullanıcıların doğru bilgi almasına ve harekete geçmesine olanak sağlayacağı belirtilmekte. Şirket duyuru sırasındabu özellikten bahsetti, ancak yalnızca güncelleme yüklendikten sonra etkinleştirildi. Çin dışındaki kullanıcılar güncellemeyi, cihazı satın aldıktan hemen sonra yükleyebilecekler. Mi Smart Band 6, Avrupa'da 45 euro fiyatla satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim