Anlık Bildirim

Mobil oyun Tomb Raider Reloaded yayınlandı

Tomb Raider Reloaded akıllı telefonlar için yayınlandı. Oyunu Android ve iOS uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.                           

Mobil oyun Tomb Raider Reloaded yayınlandı Tam Boyutta Gör
Tomb Raider Reloaded, 2021 yılında piyasaya sürüldü, ancak çok sınırlı bir test aşamasındaydı ve yalnızca belirli ülkelerde kullanıma sunulmutşu. Şimdi oyun 1.0.0 sürümüne güncellendi ve artık tüm dünyada oynanabilir durumda.

Klasik seriden izler taşıyor

Ekran görüntülerine bakılırsa oyun arcade tarzında yapılmış ve standart modda ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ancak oyun içi satın alımlar yaparak karakterinizde enerji, silah ve ekipman yükseltmeleri yapabiliyorsunuz. Ayrıca günlük giriş için ödüller ve daha fazlası da mevcut. Tomb Raider, oyunda Vilcabamba, St. Francis Manastırı ve Kayıp Vadi'yi yeniden ziyaret edecek ve Werner Von Croy gibi klasik seriden tanıdık karakterlerle tanışıyor.

Tomb Raider Reloaded tüm dünyada hem Google Play hem de App Store'da mevcut. Şu anda yüksek puanlara sahip değil, ancak incelemelere bakılırsa (çoğunlukla eski olanlar), oyuncular bölge kısıtlaması nedeniyle oyunu oynayamamış ve bu nedenle de düşük puan vermiş durumdalar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim